Om oss

Med hjärtat i Södertälje

Välkommen till en väletablerad mäklarfirma i Södertälje! Hos oss är det fullt fokus på Södertälje med omnejd. Våra mäklare är väl bevandrade i stan och känner till alla de fördelar som finns med Södertälje - från Pershagen i söder till Viksberg i norr. Vi kan även hjälpa till med bostadsförmedling i Nykvarn, Gnesta, Hölö, Järna och närliggande områden.

Kom in till oss på Storgatan 7 i centrala Södertälje så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig sälja din bostad eller hitta ditt drömboende! Du kan också kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Unikt och ovärderligt nätverk

Vi har funnits i Södertälje ända sedan 1970-talet och har under den tiden kunnat bygga upp ett stort och ovärderligt kontaktnät. Vårt nätverk i stan och kontakten som vi har med andra mäklare runt om i Sverige gör att vi lätt kan hitta spekulanter och intressanta objekt till våra köpare.

Dock förlitar vi oss inte bara på gamla meriter och arbetssätt utan försöker ständigt förnya oss. Exempelvis har vårt kontor en person som är ansvarig för vår synlighet och marknadsföring i sociala medier och på de olika digitala plattformarna som finns för bostäder.

Finansiell rådgivning

Vårt nära samarbete med Swedbank gör att du enkelt kan få finansiell rådgivning i samband med att du köper, säljer eller byter bostad. Att veta vad man har för ekonomiska förutsättningar är mycket viktigt inför en förestående bostadsaffär. Då vet du i vilken prisklass du kan leta bostad och kan på ett tryggt och enkelt sätt delta i budgivningar.

Hitta hem på ditt modersmål

På vår mäklarfirma arbetar flera människor som, förutom att tala flytande svenska och engelska, även kan förstå och tala syriska, assyriska, arabiska och spanska. Våra medarbetares språkkunskaper är en värdefull resurs som gör att vi enklare kan kommunicera med spekulanter och säljare. Vill du komma i kontakt med en mäklare som pratar någon av de ovanstående språken kan du nämna det i kontaktformuläret.

 mäklare Södertälje Om oss

Boka ett första möte!