Värdera bostad Södertälje

Boka en kostnadsfri värdering

Ta det första steget redan idag och boka en gratis värdering av en rutinerad och pålitlig mäklare. Våra värderingar är helt kostnadsfria och och kommer utan några vidare förpliktelser. Tillsammans går du och mäklaren igenom bostadens förutsättningar, skick och läge. Det är bra om du inför värderingen plockar fram handlingar som kan komma att ha betydelse inför en värdering. Om objektet är en lägenhet som tillhör en bostadsrättsförening är det exempelvis värdefullt för mäklaren att få reda på föreningens ekonomi. Renoveringar och eventuellt stambyte som gjorts är också viktigt för mäklaren att bli underrättad om.

Fyll i formuläret för att boka in en kostnadsfri värdering!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Värdera bostad Södertälje - Mäklare med god lokalkännedom

Som mäklare går den största delen av arbetet ut på att para ihop rätt person eller familj med rätt bostad. För att framgångsrikt kunna sälja bostäder behöver man kunna visa bostadsspekulanterna de unika förutsättningar som ett visst boende kan föra med sig. Det säger sig självt att det därför är otroligt viktigt att känna till den stad där man förmedlar bostäder. Vi vill hjälpa de som söker bostad att hitta sitt drömhem, en plats där de trivs och har nära till allt sådant som de tycker är viktigt. Våra mäklare har mycket god kännedom om Södertälje med omnejd. De kan se fördelar och argumentera för alla de olika stadsdelar som finns här.

Självklart har våra mäklare även koll på de områden som finns runt Södertälje som exempelvis Järna, Hölö och Nykvarn. Kontakta oss idag och boka ett första möte så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Rätt utgångspris når och behåller köpare

När vi värderar en bostad utgår vi från det som man vanligtvis tar hänsyn till såsom läge, skick, storlek, tillgång, efterfrågan och bostadsytans planering, men vi tar också hänsyn till andra faktorer såsom hur de övergripande planerna ser ut för området där bostaden befinner sig, kommunikationer samt bostadsmarknadens utveckling för området och hur den utvecklar sig generellt i landet. Genom att lägga ihop och analysera alla de olika komponenterna kan vi få ett bra och realistiskt utgångspris. Ett rimligt utgångspris är viktigt för att fånga och behålla rätt köpare.

Moderna verktyg för framgångsrik marknadsföring

Att sätta ihop en annons som är både beskrivande och lockande är en konst i sig. Som tur är har våra mäklare god erfarenhet av att göra just det. Fakta och bilder skall föras samman för att ge en rättvis och säljande summering av bostaden. På vår mäklarfirma har vi duktiga bostadsfotografer som vet hur man lyfter fram en bostad från sina bästa sidor. Om det behövs eller önskas har vi även homestyling konsulenter i vårt kontaktnät som vet hur man inreder ett hem för att det skall kännas inbjudande och tilldragande.

Vi använder oss av både moderna och traditionella verktyg när vi marknadsför våra objekt. Förutom att annonsera i tidning kan vi även skapa lockande och väl inriktade kampanjer i sociala medier. Att använda oss av olika kanaler för att nå ut är självklart för oss. Den framtida köparen kan finnas vart som helst!

Kunniga och engagerade mäklare

De mäklare som arbetar på vårt kontor är välutbildade och erfarna när det kommer till bostadsförmedling. Vårt team arbetar varje dag med människor som är i stånd med att köpa eller sälja sina hem. Vi förstår att det är en stor affär att köpa eller sälja sitt hem och att det ofta föregås av andra stora och livsomvälvande händelser såsom nytt arbete eller tillskott i familjen. Du kan känna dig trygg med att din mäklare är flexibel, lyhörd och har fullt fokus på dig och ditt bostadsbyte. Vi håller koll på att bostadsaffären går rätt till så att du kan koncentrera dig på din familj, ditt arbete och ditt liv.

Boka en gratis bostadsvärdering!